Giani Kiriţă: "Răzvan să cedeze şi să-l ia pe Mutu!"

Legitimat la Bursaspor, Giani Kiriţă îi cere selecţionerului, înaintea meciului Turcia-România, să-l aducă la lot pe fostul său coleg de la Dinamo.

"Îl ştiu bine pe Mutu. Îi place să lupte, vrea mereu să iasă în faţă. La Dinamo era cuminte când a venit. Se afla la început de carieră, dar se zbătea să marcheze, să bată lovituri libere. A avut ce învăţa de la fotbalişti ca Vlădoiu, Lupescu, Iftodi, Mihali... Sunt de părere că orice greşeală se plăteşte. Dar când ai puţini jucători de calitate, nu prea ai de ales. Mutu a greşit, este conştient de asta, că nu mai are 19 ani, ci a trecut de 30, dar trebuie chemat la echipa naţională. Apoi, depinde doar de el să rămână la lot. Să cedeze şi Răzvan Lucescu, şi Mutu, ca să se scoată maximum din această colaborare, în folosul naţionalei", ne-a declarat Kiriţă.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com