Victor Becali pledează pentru Mutu » "Să se roage în genunchi?"

Victor Becali crede că Răzvan Lucescu va apela la Mutu atunci cînd "va avea cuţitul la os!", dar lasă să se înţeleagă că vîrful Fiorentinei ar putea refuza atunci.

Confesiunea lui Mutu, care a spus că îşi doreşte să revină la echipa naţională, a rămas fără răspuns din partea lui Răzvan Lucescu. Impresarul atacantului de 31 de ani, Victor Becali, e de părere că trebuie ca selecţionerul să clarifice situaţia fotbalistului.



"Declaraţia lui Mutu nu este una nouă. El a spus de a doua zi de ce a plecat la Novi Sad după meciul cu Serbia! Ce să facă dacă Lucescu nu i-a răspuns la telefon? Au trecut zece luni şi nimeni nu l-a băgat în seamă! Să se roage în genunchi să fie iertat?", a spus Becali. Impresarul crede că Lucescu junior va apela, în cele din urmă, la serviciile atacantului de la Fiorentina: "Cred că Răzvan îl va chema pe Mutu, dar doar cînd îi va fi foarte greu. Însă să vedem atunci ce va fi".

Victor Becali îi dă dreptate lui Mircea Sandu, care i-a solicitat tehnicianului "tricolorilor" un verdict clar în cazul Mutu: "Cel mai corect ar fi ca Răzvan să spună exact ce are de gînd în privinţa lui Mutu! Aşa ar fi cel mai corect faţă de suporterii echipei naţionale şi faţă de jucător. Răzvan să-şi asume responsabilitatea deciziilor!".

"De ce francezii au putut să spună cît îi suspendă pe Ribery şi pe Anelka, iar Răzvan nu a dat nici pînă acum un verdict clar în privinţa lui Mutu?"
Victor Becali, impresar

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com