Sinişa Mihajlovici: «Mutule, mi-ai furat ghetele!»

Antrenorul FiorentineI a fost bătut de atacantul român la un concurs de lovituri libere, la antrenament.


Adrian Mutu numără zilele până la finalul perioadei sale de suspendare, timp în care se remarcă doar la antrenamentele Fiorentinei.



Suporterii "viola" au motive să stea liniştiţi: chiar dacă nu poate juca până la finele lunii octombrie, "Fenomenul" Mutu nu şi-a pierdut din măiestrie. Românul este de fiecare dată unul dintre protagoniştii şedinţelor de pregătire şi, în special, a concursurilor de lovituri libere.

La acest capitol, principalul rival este chiar tehnicianul sârb Sinişa Mihajlovici, un fost specialist al fazelor fixe. Sâmbăta trecută, în cantonamentul de la San Piero a Sieve, Mutu şi-a învins însă antrenorul cu o execuţie sub transversală.

„Eu câştig mereu! Mi-ai furat ghetele din vestiar", a reacţionat, în glumă, Mihajlovici. „Deci ăsta era secretul tău, Mister! Nu talentul, ci ghetele pe care le-ai purtat mereu?!", a fost replica promptă a „Briliantului".

De altfel, la ultimele antrenamente, Mutu s-a prezentat cu un nou model de ghete, alb-vişinii, apreciate atât de Mihajlovici, cât şi de coechipieri.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com