Mutu şi-a uitat pantalonii acasă!

Adrian Mutu a dovedit încă o dată că este total lipsit de inhibiţii şi l-a întămpinat pe fostul preşedintele al Fiorentinei, Andrea Della Valle în chiloţi.

Miercuri a fost o zi ceva mai lejeră pentru Adrian Mutu, în cantonamentul Fiorentinei de la San Piero a Sieve. Cum la antrenamentul de marţi atacantul român s-a lovit uşor la genunchi, antrenorul Sinişa Mihailovici a decis să-l odihnească ieri.

Astfel, Mutu s-a antrenat separat la sala de forţă, fapt ce i-a prilejuit o întâlnire cu fostul preşedinte al grupării „viola", Andrea Della Valle, care a făcut o vizită echipei

Fără nicio jenă, Adi l-a întâmpinat pe fostul lui şef, îmbrăcat la sacou, în chiloţi şi şlapi. Cei doi s-au întreţinut minute bune, Della Valle asigurându-l pe Mutu că viitorul său alături de Fiorentina este asigurat.

În plus, Adrian va fi din nou om de bază, după ce Jovetici, cel care i-a luat locul în prima echipă, a suferit o ruptură a ligamentelor încrucişate la genunchi, urmând a absenta circa şase luni, conform fiorentina.it.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com