Sinişa Mihajlovici, antrenorul Fiorentinei, la mâna lui Mutu


Sinişa Mihajlovici

Sinişa Mihajlovici, antrenorul Fiorentinei, îşi pune toate speranţele în Adrian Mutu (31 de ani). După accidentarea lui Stevan Jovetici, “Briliantul” a rămas singurul jucător de creaţie din lotul formaţiei toscane.

Importanţa lui Adrian Mutu a crescut brusc în ochii conducătorilor Fiorentinei săptămâna trecută, când muntenegreanul Stevan Jovetici (20 de ani) a suferit o ruptură a ligamentelor genunchiului drept, din cauza căreia va absenta cel puţin cinci luni. “Pe Mutu eram dispuşi să-l vindem, dar acest lucru nu mai este valabil acum. Adrian a devenit indispensabil”, a declarat preşedintele Andrea Della Valle. De aceeaşi părere e şi antrenorul Sinişa Mihajlovici.

Contra Cataniei, pe 31 octombrie

“Jovetici reprezintă o pierdere grea. Mutu îl poate înlocui cel mai bine. Aştept cu mare nerăbdare revenirea românului pe gazon şi sper să mă ajute să câştigăm pe terenul fostei mele echipe, Catania”, a afirmat tehnicianul sârb, care a demisionat de la formaţia siciliană pe 24 mai anul acesta. Partida la care se referă Mihajlovici se va disputa pe 31 octombrie, în etapa a 9-a a campionatului italian, la doar două zile după ce lui Mutu îi va expira suspendarea pentru consum de sibutramină.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com