Victor Becali: "Atacurile lui Mutu, cusute cu ata fosforescenta"

Agentul FIFA Victor Becali este de parere ca dezvaluirile din publicatia "Fanatik", legate de atacul lui Adrian Mutu la adresa selectionerului Razvan Lucescu, sunt "cusute cu ata fosforescenta".


Impresarul "Briliantului" a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca primul lucru pentru care atacurile lui Mutu ar trebui puse sub semnul intrebarii ar fi ca acestea au aparut la numai o zi dupa un interviu in care isi cerea scuze pentru greselile comise fata de selectioner, dupa meciul cu Serbia, din preliminariile Campionatului Mondial din 2010.

"Daca in «Fanatik» aparea ca a spus unul, X-ulescu sau altul, ca i-a spus Mutu anumite lucruri, atunci as fi crezut. Insa, in acel articol, zicea ca «cineva» a zis, «cineva» a dres. Cu o zi inainte, in «Adevarul» a aparut un interviu al lui Mutu, care spunea ca ii pare rau de ce s-a intamplat la echipa nationala si ca a gresit in fata selectionerului Razvan Lucescu. Mi se pare cusut cu ata alba sa apara a doua zi acel articol din «Fanatik». Chiar o culoare fosforescenta, nu alba. Parca a fost interviu cu fantome. Au mai facut unii un interviu de doua pagini cu frati-miu si el nu vorbise de doi ani cu ei. Trebuia sa apara ca e X-ulescu si i-a spus Mutu asta", a declarat Victor Becali, in cadrul emisiunii "Liga lu' Mitran".

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com