Nasu' il critica pe Razvan Lucescu

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, l-a criticat pe Razvan Lucescu din cauza modului in care a gestionat cazul Adrian Mutu.



"Decat sa o lalaim, mi se parea corect ca Razvan Lucescu sa comunice sanctiunea pentru Mutu, asa cum a facut si cu Sapunaru. Mutu a fost suspendat pe o perioada neanuntata. Ar fi bine ca Razvan sa ia exemplul francezilor, sa nu mai lase loc de interpretari", a spus Mircea Sandu la gsptv.

De asemenea, Mircea Sandu a mentionat ca priveste cu pesimism spre debutul echipei nationale in preliminarii, deoarece Razvan Lucescu nu a reusit sa formeze un nucleu de baza.

"Nu o sa ne fie usor in preliminarii, sunt destul de preocupat de dubla cu Albania si Belarus. Cele doua echipe au nucleu pe care l-au pastrat de mult timp, iar noi inca mai suntem in cautari...", a mai spus Sandu.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com