Fiorentina: "Vom vorbi cu Abramovici pentru Adrian Mutu"

Fraţii Della Valle, patronii Fiorentinei, îl susţin pe român în disputa pe care acesta o are cu Chelsea Londra.

Accidentarea gravă suferită la un antrenament normal de către muntenegreanul Steven Jovetici, care va reveni pe gazon abia peste şapte luni, l-a readus în prim-plan pe Adrian Mutu.

Cei doi joacă pe acelaşi post, iar în noua situaţie, patronii clubului toscan, fraţii Della Valle, şi-au schimbat cu 180 de grade poziţia indiferentă pe care o aveau faţă de român. Acum, vor cu orice chip să-l ajute.


Andrea Della Valle a declarat cotidianului "La Repubblica" că el şi fratele lui, Diego, vor fi alături de Adrian inclusiv în cazul "Chelsea", românul având de plătit cea mai mare sancţiune financiară din istoria fotbalului, 17,1 milioane de euro, drept daune de imagine.

Mutu este, deocamdată, în stare de suspendare, până pe 29 octombrie, ca urmare a faptului că a consumat o substanţă interzisă, sibutramină, dar se pregăteşte exemplar în cantonamentul toscanilor.

Ar putea juca în amicale

"Niciodată nu l-am văzut atât de concentrat, de motivat pe Adrian la pregătiri. Şi ceea ce este impresionant este starea sa psihică excelentă. Glumeşte cu toată lumea, lucru incredibil la presiunea care îl apasă", a spus Andrea Della Valle.

Până mai ieri, "vicele" clubului, Mario Cognini, doar că nu-şi declara făţiş antipatia faţă de Adrian, spunând că Fiorentina nu va înreprinde nimic pentru a obţine o derogare de la forurile competente, în scopul utlizării jucătorului în meciurile de verificare.

Cognini afirmase tăios: "Să plătească, dacă a greşit!". După accidentarea lui Jovetici, acelaşi Cognini a schimbat macazul, venind pe teren pentru a da mâna cu Mutu şi glumind ca şi când ar fi fost cei mai buni prieteni. Andrea Della Valle are de gând să ceară la ligă derogarea pentru ca Mutu să poată fi folosit de antrenorul Mihajlovici, până la expirarea suspendării, în partidele amicale.

Şi a mai promis ceva: "Trebuie să vedem cum îl putem ajuta pe Adrian în dificila lui dispută cu Chelsea. Vom deschide discuţii cu patronul clubului englez, Roman Abramovici, deşi ştim că nu va fi deloc uşor. Sper să găsim înţelegere, pentru a se schimba această pedeapsă atât de dură. Dacă Adrian Mutu va scăpa de această presiune, putem spune că Fiorentina va avea multe avantaje".

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com