Jovetici s-a rupt si sta 7 luni! Fiorentina anunta: "Mutu NU mai este de vanzare!"

Presedintele Fiorentinei, Andrea Della Valle, a declarat pentru Radio Blu ca Mutu nu mai este de vanzare, dupa accidentarea lui Jovetici.

  Jovetici s-a rupt si sta 7 luni! Fiorentina anunta: "Mutu NU mai este de vanzare!"

"Accidentarea lui Jovetici este socanta si va reprezenta o mare pierdere. Toata lumea astepta ca el sa progreseze cu noul antrenor. Asta este fotbalul, il vom astepta sase luni. Nu vom face alte achizitii, deoarece avem un tanar de mare perspectiva, Adem Ljajici, dar mai ales pe Adrian Mutu, care nu mai este de vanzare. Va reveni la sfarsitul lui octombrie si ne bazam pe el", a spus Della Valle.

Adrian Mutu a fost suspendat noua luni de tribunalul antidoping din cadrul Comitetului Olimpic Italian (CONI), dupa ce a fost depistat pozitiv cu sibutramina. Suspendarea lui Mutu va expira in luna octombrie.

Stevan Jovetici a suferit o leziune a ligamentelor incrucisate anterioare si a celor colaterale externe si va absenta de pe teren intre sase si sapte luni.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com