Mutu, ajutat să scape de datorie

Mutu e prioritatea numărul 1 a Fiorentinei. Toscanii lucrează deja pentru a fi siguri că-l pot folosi pe român la finalul lunii octombrie, când îi expiră suspendarea în cazul "Sibutramina". Cum Mutu e în pericol să fie din nou suspendat, dacă nu plăteşte amenda de 17 milioane de euro către Chelsea, Andrea Della Valle va încerca să ajungă la un gentleman agreement cu Abramovici.

E clar, Mutu rămâne la Fiorentina. Ultimele mişcări sugerează că "Briliantul" e indispensabil în planurile toscanilor. Mai ales după accidentarea de lungă durată a lui Jovetic. Doar că există o mare problemă. În iunie, tribunalul elveţian a păstrat decizia TAS în cazul "Mutu - Chelsea", legat de dopajul cu cocaină din 2005, aceea că internaţionalul român trebuie să scoată din buzunar peste 17 milioane de euro, bani care trebuie plătiţi echipei londoneze!

Aşa că există posibilitatea ca Mutu să revină pe gazon pentru Fiorentina, după ispăşirea pedepsei în cazul "Sibutramina", dar să fie forţat să stea pe bancă din cauza "Cocainei", dacă nu le dă banii englezilor!

Se duce la Abramovici, la Londra

Pentru a evita un astfel de scenariu, patronul Fiorentinei a decis să se întâlnească personal cu Abramovici. "Nu am putut să ne vedem în Sardinia, dar sigur ne vom întâlni la Londra", a declarat, ieri, Della Valle. Cum amenda lui Mutu e una enormă, patronul Fiorentinei încearcă să-l înduplece pe miliardarul rus, în sensul unei reduceri substanţiale şi a unei plăţi în rate. De altfel, presa italiană lasă de înţeles că pe acest plan lucreazî intens şi fraţii Becali.

Fiorentina vrea să obţină o derogare de la liga italiană, pentru a-l putea folosi pe Mutu în meciurile amicale

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com