Becali: Nu are cum să meargă un jucător de nivelul lui Mutu la Partizan

Impresarul Victor Becali a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că un jucător de nivelul lui Adrian Mutu nu se poate transfera la Partizan Belgrad, după ce presa sârbă anunţase venirea românului la campioana Serbiei.

" Nu există nicio ofertă de la Partizan, nici măcar nu se pune problema asta. Sunt numai prostii. Cum să meargă un jucător de nivelul lui Mutu la Partizan? Nu este nimic adevărat ", a declarat Victor Becali pentru MEDIAFAX.

Presa sârbă de luni scrie că eventuala venire a atacantului român Adrian Mutu la Partizan Belgrad ar reprezenta o adevărată "bombă" pe piaţa transferurilor, apreciind că jucătorul ar fi un câştig imens pentru campioana Serbiei, angrenată în Liga Campionilor.

"Singurul obstacol pentru venirea lui Mutu este faptul că el este suspendat pentru consum de sibutramină. Sosirea lui Mutu ar fi absolut de senzaţie, el este un jucător top-class şi ar fi un câştig imens pentru Partizan în Liga Campionilor dar şi în campionat", scrie Vecernje Novosti.

Duminică, presa de la Belgrad a anunţat că atacantul român, suspendat până în octombrie, va merge la campioana Serbiei, preşedintele clubului Partizan, Dragan Djurici, susţinând că tratativele sunt în desfăşurare.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com