Mutu discută în chiloţi!

Adrian Mutu (31 de ani) a adoptat, marţi, o ţinută neglijentă în cantonamentul de la San Piero a Sieve. “Briliantul” a discutat cu Andrea Della Valle, preşedintele Fiorentinei, echipat doar în tricou, şlapi şi chiloţi.

Mutu (stânga), în “ţinută lejeră”, în timpul dialogului cu preşedintele florentin, Andrea Della ValleJurnaliştii italieni l-au surprins pe Adrian Mutu vorbind cu Andrea Della Valle în spatele terenului de antrenament. Ţinuta celor doi contrasta evident: dacă oficialul Fiorentinei era îmbrăcat decent, cu sacou, cămaşă, pantaloni şi pantofi, “Briliantul” s-a afişat mai degrabă dezbrăcat!

Atacantul român, care probabil nu apucase să se schimbe în echipamentul de antrenament, purta doar un tricou alb şi şlapi roşii, la care asortase o pereche de chiloţi albi!

Îl strângea lenjeria intimă?

Mutu nu s-a sfiit să- şi aranjeze lenjeria intimă în timpul discuţiei cu Andrea Della Valle, trăgând vârtos, cu ambele mâini, de chiloţii care parcă îl strângeau. Conducătorul Fiorentinei a vrut să afle cum se simte “Briliantul”, care părăsise mai devreme ultimele două şedinţe de pregătire pentru a-şi menaja genunchiul stâng, la care a fost operat anul trecut din cauza unei leziuni a meniscului exterior.

Şanse mari să rămână la Florenţa

Deşi Pantaleo Corvino, directorul sportiv al Fiorentinei, sugerase că Adrian Mutu ar putea fi vândut, deoarece pe postul său va juca Stevan Jovetici, şansele “Briliantului” de a rămâne la Florenţa au crescut considerabil ieri. Clubul italian a anunţat că Jovetici a suferit o leziune a ligamentelor încrucişate de la genunchiul drept şi că va absenta de pe gazon cel puţin cinci luni!

Sursă foto: fiorentinanews.com

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com