VIDEO Mutu, din nou vedetă la antrenamente! Cum l-a "pedepsit" Mihajlovic :)

Mutu începe să îşi reamintească vremurile când era adevăratul Il Fenomeno pentru ultraşii Fiorentinei. Declarat netransferabil după accidentarea lui Jovetic, Mutu este în formă de zile mari. Deocamdată la antrenamente, acolo unde a devenit cel mai bun prieten al lui Mihajlovic. Mutu a marcat la ultimul joc de pregătire al trupei viola şi a câştigat meciul împotriva echipei lui Gilardino. "Mutu" vs "Gila" 3-2.



Gila a reuşit o dublă, dar Mutu, din penalty, Seferovic şi Agyei au adus victoria echipei Briliantului.

Drept pedeapsă pentru buna-dispoziţie arătată pe teren, Mutu a fost reţinut de Mihajlovic la încă o şedinţă de antrenament. Nu a fost vorba de alte exerciţii sau alergări, ci de deja clasicele şuturi la poartă.
Mutu şi Marcolin au fost provocaţi de antrenor la o serie de penalty-uri, atacantul fiind cel mai aplaudat de fanii rămaşi după antrenament, notează firenzeviola.it


Sursa FOTO: firenzeviola.it

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com