"Voi încerca să-l readuc pe Mutu la naţională"

Intr-un interviu pentru ProSport, celebrul poet român Adrian Păunescu a vorbit despre situatia lui Adi Mutu la echipa nationala si spune ca este in dezacord cu atitudinea lui Răzvan Lucescu faţă de atacantul Fiorentinei.


Adică?
Nu-mi place la băiatul ăsta, care este foarte talentat, Răzvan Lucescu, chestia cu atitudinea cu Mutu. Nu e vorba că aş accepta erorile lui Mutu, dar nu poţi să-l condamni definitiv pe un mare fotbalist. Atitudinea mea e constantă de-a lungul întregii istorii a fotbalului românesc. Când federaţia veche îl scotea definitiv din fotbal pe Dobrin pentru că li se părea că nu e disciplinat, am sărit în apărarea lui ca să-l aducem cu Ioaniţoaia, Graur, cei care lucrau cu mine, la condiţia de egalitate. Autoritatea nu se construieşte sacrificând valori pe care eşti dator să le tratezi ca un chirurg, nu ca un măcelar. Nu poţi să-i dai în cap unuia, să zici apoi că ai rezolvat situaţia suferinţei lui. Vorbesc din preţuire pentru Răzvan Lucescu şi l-aş ruga pe Mircea Lucescu să nu se mai bage în treaba asta a lui şi a naţionalei, că sună rău. Răzvan e destul de matur.
"Voi încerca să-l readuc pe Mutu la naţională"
Veţi încerca să-i împăcaţi pe Răzvan cu Mutu, aşa cum l-aţi readus pe Hagi la naţională, în 1999?
Da. Voi face toate eforturile ca să fie în teren toate valorile româneşti. S-ar putea să-i aduc la masa mea din curte. Sau să îi aduc într-o emisiune de televiziune. Doresc să reîncep emisiunile sportive, cum făceam la Antena 1. Mutu e pândit, e o personalitate excepţională căreia i se întâmplă de toate. Nu se iartă. Poţi să fi personalitate excepţională şi la pescuit, că tot aşa se întâmplă. Te muşcă peştii de degetul mic.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com