«Briliantul» este apărat de fani: «Aveţi grijă de Mutu!»

La ultimul antrenament cu echipa, Adi Mutu a fost asaltat pentru autografe şi încurajat de fanii italieniAdrian Mutu (31 de ani) s-a antrenat cu zâmbetul pe buze, alaltăieri, în cantonamentul Fiorentinei de la Cortina d’Ampezzo. Lăudat de antrenorul Sinişa Mihajlovici, “Briliantul” a fost asaltat de fani pentru autografe.

Încolţit de Chelsea, care îi solicită plata despăgubirii de 17.173.990 de euro, şi de propriul club, care îi pretinde restituirea salariului pe lunile februarie-octombrie ca urmare a dopajului cu sibutramină, Adrian Mutu rămâne senin. Atacantul român a părut binedispus în cantonamentul Fiorentinei şi a tras tare la antrenamentul de joi, fiind lăudat de antrenorul Sinişa Mihajlovici. “Îmi pare rău pentru situaţia lui Adrian. Dacă va rămâne la noi, sunt convins că ne va fi foarte util”, a declarat tehnicianul sârb.

Mutu a primit dovezi de apreciere şi din partea suporterilor prezenţi în cantonamentul de la Cortina d’Ampezzo. “Briliantul” a fost vedeta şedinţei de autografe, semnând răbdător, cu zâmbetul pe buze, zecile de foi întinse în direcţia lui.

Tifoşii îl consideră «patrimoniu»

În plus, pe site-ul fiorentinanews.com, tifoşii i-au luat apărarea în conflictul cu Fiorentina. “Conducerea nu îl tratează cum ar trebui pe Mutu. «Il Fenomeno » e un patrimoniu al acestui club şi merită mai multă înţelegere. Aveţi grijă de el!”, e mesajul postat de un suporter.

Victorie contra Fiorentinei

Adrian Mutu a obţinut, joi, o mică victorie împotriva propriului club. Liga italiană a amânat pentru 15 septembrie luarea unei decizii referitoare la pretenţia Fiorentinei ca românul să-i restituie salariul pe perioada februarie-octombrie, în care nu poate juca din cauza suspendării primite în urma dopajului cu sibutramină.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com