"Chelsea nu va primi banii de la Mutu, părţile se pot înţelege"

Chelsea a cerut la FIFA suspendarea pe timp nedeterminat a lui Mutu pentru neplata celor 17 milioane de euro stabilite ca despăgubiri în urma "scandalului cocaina". Avocaţii lui Mutu vor să stabilească o întâlnire cu oficialii lui Chelsea, în urma căreia să ajungă la un acord pentru ca acest dosar să fie oprit.

"Ne aşteptam ca Chesea să ceară suspendarea lui Mutu, avocaţii au făcut apel la curtea drepturilor omului. Când va veni înştiinţarea, avocaţii vor merge să reclame că se încalca dreptul la muncă al jucătorului. Chelsea nu are nicio vină, a aruncat pisica la FIFA. Mutu a plătit pentru greşeala pe care a făcut-o, a fost suspendat. Suma cerută este mult prea mare. FIFA riscă mult şi nu cred că doreşte un alt caz Bosman care ar revoluţiona fotbalul. Ar însemna o palmă datăt FIFA de un jucător profesionist. Procesul va dura însă 3-4 ani. Legea Bosman a fost judecată pe cale civilă. Mutu va sta doar pentru suspendarea pentru "Cazul sibutramina"

Avem deja un verdict dat de TAS care urmează să fie executat de FIFA. Nu cred că Chelsea va primi 17 milioane. Cele două părţi de pot înţelege. Fiorentina a cerut FIFA dreptul de a-l folosi pe Mutu în jocurile de pregătire. Nu e adevărat că Mutu va pleca de la echipă", a spus Ioan Becali la gsptv.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com