Victor Becali: "Transferul lui Mutu la altă echipă este improbabil"

Impresul Victor Becali a declarat că un transfer al atacantului formaţiei AC Fiorentina, Adrian Mutu, la o altă echipă este improbabil, informează site-ul fiorentina.it.

"Adrian nu are nicio problemă, iar raportul său cu antrenorul Sinisa Mihajlovici este bun. Fiorentina a cerut reducerea salariului său, dar doar pe perioada suspendării, după care totul va reveni la normal. Pentru el este important să revină pe teren şi să joace. Este improbabil un transfer al său la o altă echipă", a spus Becali.



Fostul impresar Ioan Becali afirmase, marţi, că atacantul formaţiei Fiorentina, Adrian Mutu, şi-ar dori un contract mai bun din punct de vedere financiar.

Adrian Mutu, care a fost suspendat nouă luni de tribunalul antidoping din cadrul Comitetului Olimpic Italian (CONI), după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină, s-a antrenat alături de coechipieri în această perioadă, el efectuând şi vizita medicală în urmă cu o săptămână.

Totuşi, Mutu are un litigiu cu Fiorentina referitor la salariul său, după ce oficialii grupării italiene au anunţat că doresc să-i suspende plata retribuţiei pe perioada ispăşirii sancţiunii. Cazul a fost luat în discuţie la Colegiul de arbitraj al Ligii Italiene de Fotbal , însă el a fost amânat de două ori, ultima dată pentru data de 15 septembrie.

Suspendarea lui Mutu va expira în luna octombrie. Atacantul român mai are contract cu Fiorentina până în 2012.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com