Mutu: falit, dar distrat!

Lui Adrian Mutu pare să nu-i pese de datoria de 17 milioane de euro către Chelsea, de suspendarea din cazul “Sibutramina” sau de tăierea salarială solicitată de Fiorentina.

Fiorentina a încheiat ieri cantonamentul de la Cortina, iar jurnaliştii din apropierea echipei "viola" au constatat la unison: "Fenomenul" Mutu e într-o formă de zile mari.

Atât din punct de vedere fotbalistic, cât şi din cel al moralului. Dovada? Ultimele antrenamente, la care „Briliantul" a strălucit prin execuţii, stârnind deseori aplauzele coechipirilor şi ale fanilor din tribune. Mai mult, românul a arătat o voie bună care i-a determinat pe italieni să vorbescă despre „Mutu-show".

Decarul Fiorentinei se tachinează mereu cu coechipierii, în special cu portarul polonez Boruc (a bătut un penalty cu stângul, însă mingea a lovit bara), şi nu ezită să-i distreze şi pe ziarişti (ieri a încercat să şuteze spre una dintre camerele de filmare de pe marginea terenului).

Din păcate, Mutu nu are drept de joc nici în amicale, nici în primele opt etape din Serie A, revenirea sa fiind preconizată pentru 31 octombrie.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com