Presa italiana: Nimeni nu are valoarea lui Mutu

Adrian Mutu este ridicat in slavi de jurnalistii italieni, care abia asteapta ca atacantul roman sa revina pe teren.

Italienii sunt de parere ca, daca nu are nicio grija pe cap, varful roman in varsta de 31 de ani este cel mai tehnic jucator din Serie A.

"Atentie la Mutu, care, foarte probabil, va ramane la Fiorentina. Toata lumea stie ca nimeni nu-l intrece la tehnica si acum, cand e plin de furie, poate fi si mai bun. Totul e sa nu aiba nicio grija pe cap", scrie Alexander Rialto pentru editia tiparita a cotidianului Corriere dello Sport.



Rialto nu crede ca Mutu poate fi tinut rezerva, chiar daca directorul sportiv al toscanilor, Pantaleo Corvino, si patronul violetilor, Diego Della Valle, au anuntat ca atacantul roman va fi rezerva lui Jovetici, daca va ramane.

"E putin probabil ca romanul sa poata fi tinut rezerva, chiar daca are concurenta", mai noteaza sursa citata.

Adrian Mutu este suspendat pana la finalul lunii octombrie deoarece a fost depistat pozitiv cu sibutramina la doua controale anti-doping efectuate in luna ianuarie.

Contractul lui Mutu cu Fiorentina, grupare pentru care evolueaza din 2006, expira in vara anului 2012.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com