Mutu, salvat de contractul cu Al Nassr?

El vrea să-şi scrie memoriile, soţia Consuelo lanseaza o noua linie de bijuterii. Familia Mutu face orice pentru a câştiga banii cu care, la nevoie, să achite datoria de peste 17.000.000 de euro către clubul englez Chelsea. Salvarea vine însă din zona Golfului.



Presa italiană anunţă că românul Adrian Mutu (31 de ani) s-ar fi înţeles cu gruparea Al Nassr, din Arabia Saudită. Conform ziarului Corriere dello sport, Mutu ar urma să semneze în următoarele zile un contract pe trei ani, cu un salariu de 3.500.000 de euro anual.

Saudiţii dau 6.000.000 €

Fiorentina ar urma să primească între 5 şi 6.000.000 de euro pentru transferul “Briliantului”. Adi e dorit insistent la Al Nassr de noul antrenor al acestei formaţii, italianul Walter Zenga. La echipa din Arabia Saudită mai sunt legitimaţi internaţionalii români Răzvan Cociş şi Ovidiu Petre.
Portalul de ştiri violanews.com notează că arabii vor veni marţea viitoare în Italia, pentru a finaliza negocierile. La întâlnire vor fi prezenţi şi impresarii lui Mutu, Giovani şi Victor Becali, dar şi patronul lui Al Nassr, Faysal Bin Turki. Mutu, care mai are contract cu Fiorentina până în 2012, a fost suspendat 9 luni, după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină. Suspendarea expiră în octombrie.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com