Sefii Fiorentinei il ataca din nou pe Mutu

Sefii Fiorentinei il tin in corzi pe Adrian Mutu. Nemultumiti ca nu se pot baza pe serviciile romanului, toscanii sar la gatul "Briliantului" si il ataca in fiecare aparitie in fata presei. Dupa Della Valle si Corvino, a venit si randul presedintelui interimar Mario Cognigni sa il atace pe Mutu.



Mario Cognigni sustine ca Fiorentina nu are motive sa ceara FIFA permisiunea ca romanul sa joace in meciurile amicale, deaoarece acesta a gresit prea mult.

"Mutu este suspendat, nu avem motive sa cere exceptii din partea FIFA. Adrian a trait intotdeauna la limita greselilor, iar acum este corect sa stea in tribune", a spus Cognigni.

Chiar daca Fiorentina incearca sa il vanda pe roman, Cognigni spune ca il asteapta pe Adrian Mutu sa revina in tricoul toscanilor.

"Dupa ce isi va termina suspendarea, sper sa revina la Fiorentina", a adaugat oficialul gruparii lui Sinisa Mihaljovici.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com