Mutu e cu bagajele la uşă

Pantaleo Corvino, director sportiv la Fiorentina, vorbeşte despre transferul iminent al lui Adi Mutu la Al-Nassr.

Pornind de la o declaraţie a lui Pantaleo Corvino, directorul sportiv al Fiorentinei, presa italiană consideră iminent transferul lui Adrian Mutu (31 de ani) la formaţia saudită Al-Nassr.

“Vine vremea când realizezi că anumiţi jucători pot fi vânduţi fie şi numai din cauza vârstei. Cred că e timpul să-l transferăm pe Mutu şi pentru că nu ne permitem să ţinem doi campioni care joacă pe acelaşi post. Îl avem în lot şi pe Stevan Jovetici. Credeţi că el ar trebui să fie în continuare doar rezerva românului?”, a declarat Pantaleo Corvino, citat de site-ul football-italia.net.

3.500.000 €, salariul la arabi

Afirmaţia directorului sportiv al Fiorentinei a fost mai mult decât suficientă pentru ca presa italiană să anticipeze plecarea “Briliantului”.

Potrivit cotidianului La Repubblica, fraţii Giovani şi Victor Becali, impresarii românului, erau aşteptaţi ieri la Florenţa, pentru a pune la punct detaliile transferului la formaţia saudită Al-Nassr, unde Mutu ar urma să încaseze un salariu anual de circa 3,5 milioane de euro.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com