Giovani Becali despre suspendarea lui Mutu: «Nu trăim în junglă!»

Giovani Becali, impresarul lui Adrian Mutu (31 de ani), susţine că gruparea engleză trebuie să ajungă la o înţelegere cu clientul său în privinţa plăţii celor 17.173.990 €, deoarece “Briliantul” nu dispune de o asemenea sumă.

Chelsea a solicitat FIFA suspendarea pe termen nelimitat a lui Adrian Mutu, deoarece fotbalistul nu a plătit nici un sfanţ din despăgubirea de 17.173.990 de euro la care a fost condamnat de Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, Elveţia. Decizia clubului englez a fost contestată de impresarul lui Adi.

Încă 3-4 ani de procese

“Mutu nu are 17 milioane de euro, aceasta nu e o sumă pe care să o găseşti pe toate drumurile. Chelsea să înţeleagă că trebuie să ajungă la o înţelegere cu noi”, a declarat Giovani Becali pentru televiziunea italiană SkySport24.

Dacă englezii nu vor fi dispuşi să negocieze cu Mutu, atacantul român va continua să-şi caute dreptatea în justiţie. “Procesul ar mai putea dura trei sau patru ani, pentru că mai există Curtea Europeană de Justiţie, Curtea Europeană a Drepturilor Omului şi alte asemenea instanţe. Din fericire, nu trăim în junglă!”, a completat Giovani Becali.


Mutu: «Sunt bine, dar nu pot vorbi»
Adrian Mutu a efectuat, ieri, vizita medicală la Florenţa, înainte de a pleca în cantonament cu formaţia italiană. “Sunt bine, dar nu pot vorbi mai multe”, a fost singura declaraţie a atacantului român care, la ieşirea din clinică, a fost abordat de un puşti italian avid de autografe.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com