Mutu valorează cinci milioane de euro

Cota fotbalistului pe care Chelsea plătea, în 2003, impresionanta sumă de 23 de milioane de euro a scăzut abrupt după ultimul scandal de dopaj.

Adrian Mutu (31 de ani) este, şi în această vară, în centrul atenţiei pe piaţa transferurilor. După ce, vara trecută, Fiorentina nu ştia ce să mai facă pentru a-l ţine la echipă, respingând o ofertă fabuloasă din partea celor de la AS Roma (18 milioane de euro), fotbalistul român este acum somat să plece de la gruparea toscană, în condiţiile în care cota lui a scăzut dramatic.

Conform ultimului număr al publicaţiei "Corriere dello Sport Stadio", Mutu valorează numai cinci milioane de euro şi are doar două oferte, ambele exotice, de la echipe care nu contează în fotbalul mare. Anul trecut a fost încheiată o înţelegere între familia Della Valle, care deţine clubul Fiorentina, şi jucător, prin care românul dădea asigurări că va rămâne încă un sezon la echipă, primind în schimb garanţia că va pleca în această vară la formaţia din "Cetatea Eternă", la un preţ scăzut. Între timp, lucrurile au luat o turnură neaşteptată.

Dorit de Zenga la arabi
Planurile au fost zădărnicite de suma-record solicitată jucătorului de Chelsea Londra drept daune de imagine pentru consumul de cocaină din 2004 (17 milioane de euro). A doua este uriaşa gafă comisă de piteştean în iarna lui 2010, când a luat pastile de slăbit care conţineau o substanţă interzisă, sibutramina.
Mutu a primit o a doua suspendare pentru dopaj, iar valoarea sa de piaţă s-a prăbuşit. Nici măcar la această sumă (5 milioane de euro), ofertanţii nu se înghesuie, deranjaţi de faptul că Mutu va fi bun de joc abia peste câteva luni. Fiorentina studiază două oferte din ţările arabe, una provine de la Al Nasr, echipa pregătită de Walter Zenga, unde au ajuns deja Ovidiu Petre şi Răzvan Cociş, a doua este de la Al Ahly, unde ar fi coleg cu Fabio Cannavaro, cu care se ştie bine de la Parma şi Juventus. La ambele, salariul ar fi de 3,5 milioane de euro.
Americanii de la Los Angeles Galaxy, după ce au fost refuzaţi de Ronaldinho, l-ar vrea şi ei pe Mutu, însă românul ar avea probleme acolo cu obţinerea permisului de muncă, fiind vorba despre o persoană care a consumat stupefiante.
Cum a fluctuat valoarea lui Mutu


Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com