Mutu s-a luat la harţă cu un coechipier la un meci şcoală

Adrian Mutu începe să se înţeleagă din ce în ce mai bine cu noul său antrenor de la Fiorentina, Sinisa Mihajlovici, exact cel care în urmă cu 7 ani l-a scuipat într-un meci dintre Lazio-Chelsea. Briliantul este din ce în ce mai arţăgos la antrenamentele viola

UPDATE Mutu, la un pas de bătaie cu Comotto

"Briliantul" s-a enervat foarte tare la antrenamentul de azi al Fiorentinei. După ce a reuşit o scăriţă de senzaţie din 11 metri, la fel ca pe vremea când nu era suspendat, fotbalistul român s-a luat la harţă cu Comotto, fundaşul dreapta al adversarilor săi.

Partida s-a terminat cu scorul de 4-4. Adrian Mutu a primit aplauze la scenă deschisă de suporteri pentru dăruirea de care dă dovadă pe teren. La un moment dat, a sârit calul prea mult şi a fost cât pe ce să-l lovească pe Comotto, care a avut o intrare mai urâtă la el.

UPDATE: Montolivo: "Avem nevoie de răutatea lui Mutu. Forţa de care beneficiază el, le poate face rău adversarilor şi ne poate aduce rezultate nouă. Sper să rămână cu noi"

UPDATE "Adrian m-a asigurat că nu vrea să plece. Cu el, Fiorentina este mai puternică", a spus Mihajlovici într-un interviu pentru fiorentina.it

Suspendarea lui Mutu va expira în luna octombrie. Atacantul român mai are contract cu Fiorentina până în 2012.

UPDATE După fiecare antrenament, "Briliantul" se întrece cu antrenorul Sinisa Mihajlovici la un concurs de lovituri libere.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com