O nouă amînare în cazul reducerii salariului lui Mutu!

Cazul cererii clubului Fiorentina de reducere a salariului atacantului Adrian Mutu, ca urmare a depistării pozitive a jucătorului, a fost amânat pentru data de 15 septembrie, a anunţat Radio Blu.

"La Ligă (n.r. - Colegiul de arbitraj al Ligii Italiene de Fotbal), la Milano, s-a discutat astăzi (n.r. - joi) solicitarea Fiorentinei de reducere a salariului lui Adrian Mutu, ca urmare a dublei depistări pozitive cu sibutramină, în luna ianuarie. Şi de această dată s-a decis o amânare, cum s-a întâmplat la prima audiere, de la 23 iunie. Conform Radio Blu, o nouă audiere va avea loc la 15 septembrie", notează violanews.com, citat de Mediafax.



Adrian Mutu a efectuat, marţi, vizita medicală cu echipa AC Fiorentina, cu care mai are contract până în 2012.

Atacantul a fost suspendat nouă luni de tribunalul antidoping din cadrul Comitetului Olimpic Italian (CONI), după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină. Suspendarea lui Mutu va expira în luna octombrie.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com