Fraţii Becali vor merge în Italia pentru a clarifica situaţia lui Mutu

Adrian Mutu este din ce în ce mai aproape de o despărţire de Fiorentina. Jucătorul nu mai este dorit de oficialii toscani, care consideră că prezenţa lui Mutu în lot îl va eclipsa de Jovetic, marea speranţă a grupării viola. Deşi atacantul român a declarat în mai multe rânduri că vrea să rămână la Firenze, şefii caută să-l vândă.



Ofertele nu sunt însă pe placul lui Mutu. "Briliantul" nu vrea să-şi încheie cariera în SUA sau în ţările arabe, acolo unde este dorit. Fraţii Becali, impresarii jucătorului, vor ajunge astăzi sau mâine în Italia pentru a clarifica situaţia starului român. Conform cotidianului La Repubblica, reprezentanţii fotablistului român se vor întâlni în viitorul apropiat cu oficialii echipei toscane, cele două părţi urmând să discute despre viitorul lui Mutu.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com