Adi Mutu l-a cucerit pe Sinişa Mihajlovici şi rămâne cu salariul netăiat

Aflat în stare de suspendare, românul se pregăteşte exemplar, uimindu-l pe antrenorul sârb cu modul în care execută loviturile libere.

Adi Mutu face furori la antrenamentele Fiorentinei, echipă care a început joi un stagiu de pregătire la "Cortina d’Ampezzo". Deşi este suspendat în meciurile oficiale, românul s-a prezentat la reunirea lotului cu o poftă de muncă extraordinară, care l-a impresionat pe Sinişa Mihajlovici, noul antrenor al toscanilor.

Sârbul este adeptul muncii până la sacrificiu, iar atitudinea determinată a "Briliantului" i-a mers direct la suflet. Mutu l-a impresionat pe sârb şi pentru faptul că rămâne după antrenamente şi exersează suplimentar. La finalul primei şedinţe, de joi, Mutu, Jovetic şi Ljajici, dar şi Mihajlovici, au decis să mai rămână pe teren, cu scopul de a se întrece la un concurs de lovituri libere.


Mutu a făcut spectacol, nimerind bara, la vinclu sau în diferite alte colţuri ale porţii, fiind mai bun şi decât Sinişa, un adevărat maestru al fazelor fixe de la orice distanţă, pe vremea când era jucător ("Sinisa tira la bomba", era un banner afişat meci de meci de fanii de la Lazio Roma).

Sârbul a fost mulţumit de calitatea execuţiilor lui Adrian, iar gheaţa care poate ar putea exista între ei pare să se fi topit. Cei doi au plecat la vestiare veseli, atmosferă greu de imaginat în urmă cu câteva zile.

La pregătire a asistat şi imamicul lui Mutu, directorul sportiv Pantaleo Corvino, acesta fiind şi el mişcat de modul exemplar în care munceşte românul. Adrian li s-a destăinuit colegilor că este foarte motivat să rămână la Fiorentina şi să facă din toamnă, când i se va termina suspendarea pentru dopaj, cel mai bun sezon al său în tricoul viola.

Şi Mihajlovici a declarat celor de la club că un asemenea jucător polivalent, cu execuţii impecabile, este foarte important pentru o formaţie şi că doreşte ca Adrian să rămână, pentru că are nevoie de el, în tentativa de a atinge obiectivul: ocuparea unui loc de Liga Campionilor.

S-a înmuiat şi Pantaleo Corvino

Când s-a decis cine va fi succesorul lui Cesare Prandelli pe banca tehnică a echipei de fotbal Fiorentina, mulţi au considerat că Adrian Mutu trebuie să-şi facă bagajele. Sârbul Sinişa Mihajlovici, adus la gruparea toscană în această vară, nu avea amintiri deloc plăcute legate de român.

În toamna anului 2003, la un meci de Liga Campionilor între Lazio şi Chelsea, Mihajlovici l-a scuipat pe Mutu, fiind apoi suspendat opt etape de UEFA. În plus, declaraţiile deloc favorabile făcute în zilele trecute de directorul sportiv Pantaleo Corvino, care şi-a exprimat speranţa că Mutu va pleca la o altă formaţie, întregeau un tablou sumbru: al despărţirii iminente dintre piteştean şi Fiorentina.

Nu i se reduce salariul

Dorinţa lui Sinişa ar putea însemna practic sfârşitul telenovelei Mutu, românul urmând să îmbrace şi sezonul următor tricoul violet. Altădată un adversar al lui Mutu, Corvino va căuta probabil să-l ajute pe noul antrenor, astfel că îi va face pe plac şi îl va păstra pe Mutu.

Nici problema reducerii salariale a jucătorului nu mai este de actualitate, un verdict în acest caz putând fi dat pe 15 septembrie. Totuşi, se pare că lui Mutu nu i se va micşora salariul, aşa cum se vehicula.

"Pentru Fiorentina putem vorbi deja de un mercato închis, fiindcă am văzut un Mutu regăsit, care este ca un transfer pentru noi." -PANTALEO CORVINO, director sportiv la Fiorentina

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com