Adi Mutu, apărat de Blatter

Veşti bune pentru Adrian Mutu (31 de ani). Preşedintele FIFA, Sepp Blatter, i-a transmis “Briliantului” că nu va fi de acord cu prelungirea suspendării cerute de Chelsea şi îndeamnă cele două părţi să ajungă la o înţelegere.



Atacantul român al formaţiei AC Fiorentina, Adrian Mutu, suspendat până în luna octombrie, după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină, a primit, ieri, o veste bună. Theo van Seggelen, vicepreşedintele Asociaţiei Mondiale a Fotbaliştilor Profesionişti (Fifpro), a anunţat că a discutat cu preşedintele FIFA, Sepp Blatter, care i-a garantat că suspendarea nu va fi prelungită. “Blatter şi FIFA consideră pedeapsa primită de român ca fiind absurdă şi nu au de gând s-o prelungească. El nu a putut evolua în multe meciuri pentru Fiorentina, din cauză că sentinţele se tot amânau. Blatter a zis că Mutu a primit deja o pedeapsă şi că aşteaptă ca el şi Chelsea să ajungă la o înţelegere”, a declarat Theo Van Seggelen, pentru firenzeviola.it.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com