Mihajlovici l-a bătut pe Mutu la lovituri libere

Adrian Mutu a susţinut primul antrenament cu Fiorentina după o lungă perioadă de absenţă, cauzată de suspendarea pentru dopaj. În această seară, la baza de antrenament de la Cortina D'Ampezzo, acolo unde echipa viola susţine perioada de cantonament, Mutu şi Mihajlovici s-au întrecut în lovituri libere


Mutu porneşte cu dreptul noul sezon cu Fiorentina. De fapt a fost primul antrenament al acestui an fotbalistic, iar "Briliantul" a glumit minute în şir cu Sinisa Mihajlovici, cel care l-a scuipat în 2003, la un meci Lazio-Chelsea (0-4).

După o şedinţă de pregătire de o oră şi jumătate, Adrian Mutu, Jovetici şi Ljajic s-au întrecut cu antrenorul lor, cunoscut ca "Regele loviturilor libere" de pe vremea când evolua pentru Lazio sau Sampdoria.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com