Mutu in TOPUL PACALELILOR din Italia! Gazzetta dello Sport: "Ei sunt jucatori esuati, neintelesi si nedoriti!"


Gazzetta dello Sport face in ziarul de astazi o analiza a celor mai putin inspirate transferuri facute in ultimii ani in Italia.
Este vorba de jucatori care au fost adusi pe sume importante, castiga salarii bune si nu joaca sau, daca joaca, nu au nicio realizare pe teren.
Mutu, Diego si Camoranesi sunt doar cateva nume pe care Gazzetta dello Sport le aduce in discutie.


"Intretinuti, nedoriti, depreciati, esuati in unele cazuri si neintelesi. Multe cuvinte ar putea fi folosite, iar pentru fiecare jucator se potriveste cate un cuvant. Sunt peste 80 de jucatori in Serie A aflati sub contract, platiti si care nu joaca asa cum clubul se asteapta."
"Mutu e un alt caz. Suspendat si obligat sa-i plateasca bani lui Chelsea, Fiorentina nu gaseste niciun cumparator pentru el. Ia 2 milioane pe an si tot mai are 2 ani de contract.", scrie azi Gazzetta Dello Sport.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com