Pantaleo Corvino: "Ne-ar ajuta dacă Mutu ar pleca"

Pantaleo Corvino, directorul sportiv al Fiorentinei, crede că Adrian Mutu ar trebui să părăsească echipa pentru a face loc jucătorilor mai tineri.




"Cînd un jucător ajunge la o anumită vîrstă şi există tineri care îl pot înlocui, trebuie să avem curajul să facem ceva. Avem un jucător care are cam acelaşi potenţial ca şi Mutu, Stevan Jovetici. Ne-ar ajuta dacă Mutu ar pleca, are salariul foarte mare, iar bani ar putea merge în locuri mai importante.
E dureros să mă despart de un jucător ca Adrian, dar cînd Fiorentina a trecut de preliminariile Ligii, a făcut-o cu Jovetici. Ar fi uşor să păstrăm toţi jucătorii, dar nu ar fi corect. Trebuie să luăm nişte decizii, chiar dacă sînt neplăcute", a spus Pantaleo Corvino, conform skysports.com.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com