Fiorentina il distruge pe Mutu

Nemultumiti ca Adrian Mutu a refuzat sa plece de la Fiorentina, sefii clubului toscan ii dau o lovitura grea atacantului roman. Mutu nu poate juca in amicale si astfel revenirea sa la un nivel inalt este improbabila.



Dupa ce Mutu a fost suspendat, oficialii clubului toscan ar fi putut cere permisiunea FIFA ca atacantul roman sa evolueze in meciurile amicale, insa acest lucru nu s-a intamplat.

Sefii gruparii viola au fost deranjati ca agentii lui Mutu au blocat negocierile pentru plecarea sa de la Fiorentina, prin cererea unui salariu de peste 3 milioane de euro.

Atacantul roman nu va putea astfel sa joace nici in meciurile amicale pana in luna octombrie, iar revenirea sa la un nivel inalt este improbabila.

Mutu mai are o sansa: sa plece de la Fiorentina in conditiile impuse de clubul toscsan. Adica in zona Golfului, de unde au aparut singurele oferte pana in acest moment.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com