Libertatea: Părinţii lui Mutu se mută în Caraibe

Libertatea a aflat că Rodica (59 de ani) şi Spiridon (60 de ani), părinţii lui Adrian Mutu (31 de ani), sunt decişi să părăsească Romania cand fiul lor işi va încheia cariera fotbalistică şi să se stabilească in Republica Dominicană, unde locuiesc rudele nurorii lor, Consuelo.

Surse din anturajul familiei lui Adrian Mutu au dezvăluit că părinţii “Briliantului” sunt tot mai hotărâţi să plece din România, având intenţia de a se stabili definitiv în Republica Dominicană, ţara nurorii lor, Consuelo.

Atraşi de clima caldă şi de linişte

“Părinţii lui Adi se simt foarte bine acolo. Oamenii sunt amabili, iar viaţa nu este deloc scumpă. În plus, domnului Spiridon, tatăl lui Adrian, îi place mult clima din Caraibe. A fost de două ori acolo şi de fiecare dată i-a părut rău că trebuie să părăsească acele locuri superbe. Visează ca, la bătrâneţe, să pescuiască şi să se plimbe cu şalupa”, a precizat sursa Libertăţii.

Uraganele care mătură zona Caraibelor în luna septembrie a fiecărui an reprezintă singurul motiv de teamă al părinţilor lui Adrian Mutu. “Doar de acest lucru se tem părinţii lui Adrian, dacă se vor stabili acolo. Nu au prins nici un uragan până acum şi nu au idee cât de periculos poate fi. În afara acestui impediment de natură atmosferică, ei ştiu că acolo vor avea o altă viaţă. Mult mai liniştită şi lipsită de griji”, a încheiat sursa Libertăţii.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com