Mutu a suferit vizibil la antrenamentul Fiorentinei

Şedinţele de pregătire dure ale Fiorentinei, de la Cortina d’Ampezzo (Italia), l-au stors de puteri pe Adrian Mutu (31 de ani). La antrenamentul de ieri dimineaţă, suferinţa era vizibilă pe faţa atacantului român.

Zâmbetul larg afişat de Adrian Mutu săptămâna trecută, la primul antrenament al Fiorentinei de la Cortina d’Ampezzo, a devenit istorie. Mai nou, pe chipul românului au apărut grimase de suferinţă. Conform programului gândit de antrenorul Sinişa Mihajlovici, intensitatea şedinţelor de pregătire fizică a crescut treptat şi din ce în ce mai puţini jucători ai formaţiei italiene au chef să râdă.

Adrian Mutu ( medalion) s-a schimonosit din cauza efortului, la antrenamentul de ieri al Fiorentinei (Foto firenzeviola.it)

Se odihnise cu o zi înainte

Asta s-a putut observa şi la antrenamentul de ieri dimineaţă, când “Briliantul” a fost surprins de fotografi respirând din greu la alergare, cu ochii închişi şi cu faţa schimonosită de efort. Situaţie oarecum surprinzătoare, întrucât Mutu absentase de la şedinţa de pregătire de luni, primind de la Mihajlovici o zi de odihnă.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com