Dragomir: "Dacă nu se înţelege cu Chelsea, poate fi sfîrşitul carierei pentru Mutu"

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a vorbit despre situaţia prin care trece fotbalistul român Adrian Mutu, aflat în litigiu cu gruparea engleză Chelsea Londra.


"Îmi pare rău de Mutu, la vîrsta lui putea ajuta echipa naţională. Dacă nu ajunge să se înţeleagă cu Chelsea, poate fi finalul carierei pentru el.

Dacă TAS a dat decizia asta, poate juca în altă parte a lumii, Tribunalul nu este recunoscut peste tot în lume. Ar putea să joace la Al Nassr. Mutu a cîştigat nişte bani, 2-3 milioane de euro o avea şi el puşi deoparte.

Fiorentina a ştiut să îşi vîndă marfa, acum a devenit balast Mutu. Dar lucrurile nu cred că se vor termina aici. Dacă dă 2-3 milioane înapoi lui Chelsea, cred că vor cădea la pace", a spus Dumitru Dragomir la televiziunea sportro.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com