Mutu, pe stop!

Victor Becali, impresarul lui Adi Mutu (31 de ani), a anunţat, ieri, că Chelsea a solicitat FIFA suspendarea pe termen nelimitat a atacantului, bănuit că nu vrea să plătească despăgubirea de 17.173.990 de euro.




Victor Becali a detonat bomba la microfonul televiziunii Sky: “Chelsea a cerut suspendarea lui Mutu pe termen nelimitat! Vom încerca să obţinem o întâlnire cu oficialii clubului englez, pentru a ajunge la o soluţie convenabilă ambelor părţi în problema celor 17 milioane de euro”. Solicitarea grupării londoneze complică şi mai mult soarta lui Mutu.
Fiorentina vrea să-i taie salariul
Acesta ar putea fi obligat să stea pe tuşă şi după luna octombrie, termenul la care îi expiră suspendarea de nouă luni primită pentru consum de sibutramină, dacă nu va plăti măcar o parte din suma de 17 milioane de euro, amenda la care a fost supus de Tribunalul de Arbitraj Sportiv ca urmare a dopajului cu cocaină din 2004. În plus, potrivit site-ului fiorentinanews. com, nu este exclus ca clubul toscan să nu-i mai plătească salariul “Briliantului”, până la rezolvarea cazului.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com