Adrian Mutu, mai sărac cu 1.650.000 €?

Adi Mutu (31 de ani) e în corzi, iar Fiorentina îi poate aplica lovitura decisivă. Clubul italian îi va solicita, astăzi, restituirea integrală a salariului pe lunile februarie - octombrie, perioadă în care nu îl poate folosi din cauza suspendării primite în urma dopajului cu sibutramină.
Veştile proaste se succed la foc automat pentru Adrian Mutu. După ce a pierdut apelul împotriva deciziei TAS, care îl obligă să plătească despăgubiri de 17.173.990 de euro clubului Chelsea, şi după ce englezii au solicitat la FIFA suspendarea pe termen nelimitat a atacantului român, “Briliantul” e lovit chiar şi de Fiorentina!


Liga italiană va decide
Prestigiosul cotidian Gazzetta dello Sport a anunţat că gruparea toscană va cere, astăzi, Ligii profesioniste italiene să-l oblige pe Mutu să-i restituie în întregime salariul pe perioada februarie - octombrie, în care fotbalistul nu poate juca, pentru că e suspendat din cauza dopajului cu sibutramină.
Atacantul român, care încasează anual 2.200.000 de euro la Fiorentina, ar trebui să dea înapoi nu mai puţin de 1.650.000 de euro, dacă cererea clubului italian va fi aprobată!

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com