Fanii Fiorentinei, la picioarele lui Mutu

Chiar daca traverseaza o perioada deloc placuta a carierei, Adrian Mutu se bucura inca de sprijinul neconditionat al suporterilor Fiorentinei.

Fanii, care vin in numar mare sa urmareasca antrenamentele toscanilor din cantonamentul de la Cortina d'Ampezzo, aplauda fiecare faza reusita de roman pe care il alinta in continuare "Il Fenomeno".

Atacatul roman a fost in prim-plan la sedinta de pregatire de marti, el macand un gol superb intr-o partida-scoala, iar reusita lui i-a facut pe spectatori sa izbucneasca in aplauze.




Mutu, "antrenor" pentru Jovetici

Desi s-a speculat intens asupra unei posibile rivalitati intre Mutu si tanarul Jovetici, "Briliantul" a dovedit din nou ca nu este nimic adevarat.

Inca "decar" al Fiorentinei, desi Ljajici a pus ochii pe tricoul cu numarul 10, fostul international roman a petrecut minute bune in compania lui "Jo-Jo", caruia i-a dat sfaturi si l-a invatat o parte din schemele sale de joc.

Acest lucru, precum si disciplina tactica de care da dovada la antrenamente, l-a facut pe antrenorul Sinisa Mihajlovici sa anunte ca isi doreste ca Mutu sa ramana la Fiorentina si in sezonul urmator, chiar daca sefii echipei doresc sa-l vanda.

Acestia se tem ca o eventuala pastrare a lui Mutu in lot ar incetini sau chiar stopa progresul unor tineri ca Jovetici (20 de ani) sau Ljajici (18 ani) care evolueaza pe acelasi post cu "Briliantul".

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com