Mutu, prea bun ca să plece!

"Transferat" pe la mai multe echipe în ultima lună, Mutu rămâne totuşi la Fiorentina. Antrenorul Sinişa Mihajlovic spune că românul este un jucător foarte bun, care va ajuta mult echipa.

Mutu a efectuat joi primul antrenament sub comanda lui Mihajlovic, în cadrul stagiului de pregătire de la Cortina d'Ampezzo. Dat ca şi transferat de la echipă, românul are şanse mai mari să rămână decât să plece. "Mutu e un jucător foarte bun. Avem nevoie de el, ne poate ajuta mult", a spus antrenorul italienilor. La o asemenea "declaraţie de dragoste" din partea celui care l-a scuipat în 2003, în timpul unui meci Lazio - Chelsea, "Briliantul" nu a rămas dator şi a răspuns prompt: "Vreau să rămân la Fiorentina!"

Prieten la cataramă cu Mihajlovic

Mutu şi Mihajlovic sunt acum cei mai buni prieteni. Ei glumesc la fiecare antrenament al echipei, iar joi seara au făcut chiar un concurs de lovituri libere, alături de Jovetic şi Ljajic. A câştigat "regele loviturilor libere", Sinişa Mihajlovic. Atacantul român este acum în relaţii bune şi cu fanii Fiorentinei, el fiind solicitat pentru autografe după fiecare antrenament.

Cel mai mult mă bucură că, în sfârşit, îl văd liniştit pe Mutu, Pantaleo Corvino, director sportiv Fiorentina

Mutu are orgoliu de campion. Vrea să rămână!, site-ul oficial al Fiorentinei

Cererea Fiorentinei de a-i reduce salariul lui Mutu va primi un răspuns oficial pe 15 septembrie

PROGRAMUL LUI MUTU LA FIORENTINA
09:00 » trezirea
09:30 » micul dejun
10:00 » întâlnire la terenul de antrenament
10:30 » antrenamentul de dimineaţă
13:00 » prânzul
16:30 » întâlnire la terenul de antrenament
17:00 » antrenamentul de după-amiază
20:00 » cina

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com