"Intoxicare"? Contactaţi de ProSport, oficialii FIFA susţin că Chelsea n-a cerut suspendarea lui Mutu

La solicitarea ProSport, FIFA a infirmat faptul că oficialii lui Chelsea au cerut suspendarea jucătorului român

Situaţia lui Adrian Mutu intră în sfera războiului de gherilă. Pe piaţă sunt aruncate informaţii menite să intoxice opinia publică şi să ofere atuuri în mâna celor care-l doresc plecat de la Fiorentina.

Presa italiană a scris zilele trecute că Chelsea ar fi solicitat FIFA să-l suspende pe Adrian Mutu pe o perioadă nelimitată, până când acesta va începe să achite din datoria de 14 milioane de lire sterline către clubul englez. Informaţia a fost livrată prima oară de cotidianul italian Il Giornale, iar de acolo a fost preluată inclusiv de reprezentantul lui Adrian Mutu, agentul Victor Becali, care a furnizat-o la Sky Sport.

ProSport a verificat însă ieri la FIFA, iar oficialii forului care guvernează fotbalul mondial au negat că ar exista o asemenea solicitare. "Din informaţiile noastre, şi noi ştim cel mai bine acest lucru, FIFA nu este în posesia unei asemenea cereri de la Chelsea", a venit, prompt, răspunsul de la forul mondial.

"Chelsea are tot interesul ca Mutu să joace"

"Este clar că a fost cineva interesat să arunce o şopârlă pe piaţă. Fie cei de la Fiorentina, care oricum vor să scape de Adrian Mutu şi ar fi putut astfel să pună presiune pe jucător, fie agentul jucătorului. Acesta ar fi putut în această situaţie să obţină plecarea lui Mutu de la Fiorentina pe o sumă mai mică. Este greu de crezut că Chelsea va cere suspendarea lui Mutu. Clubul londonez are tot interesul ca Adi să joace şi astfel să-şi plătească datoriile. Fără fotbal, nu există bani", a declarat un cunoscut impresar din fotbalul românesc.

Dacă Mutu nu se înţelege cu Chelsea, există riscul ca el să o termine definitiv cu fotbalul
Dumitru Dragomir, preşedinte LPF

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com