Mutu află mîine dacă i se taie salariul

Atacantul român porneşte spre Cortina d'Ampezzo, unde va efectua un stagiu de 15 zile cu Fiorentina, înainte cu cîteva ore de a se judeca la Ligă litigiul său cu echipa viola.

La ora locală 16:00, în prezenţa avocatului jucătorului, Paolo Rodella, se va lua decizia definitivă în cazul cererii Fiorentinei de a-i reduce pe perioada suspendării pentru doping a salariului, urmînd a se stabili şi procentul diminuării.

Mutu e sancţionat pînă pe 29 octombrie pentru că a luat sibutramină şi e ameninţat de Chelesea la UEFA cu suspendarea pe temen nelimitat pentru neplata amendei de 17 milioane de euro decisă de TAS. În privinţa viitorului său, Walter Zenga a renunţat la ideea transferului românului la Al Nasr, după ultima poveste cu cele 17 milioane de euro. pentru care impresarii Becali încearcă să negocieze cu Roman Abramovici, patronul lui Chelsea.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com