Adi, ţi-e dor de naţională?


Mutu foloseşte la antrenamente o pereche de ghete speciale, inscripţionate cu tricolorul României (medalion) - foto: firenzeviola.itSe pare că Adrian Mutu (31 de ani) speră să revină la naţionala României, chiar dacă selecţionerul Răzvan Lucescu este supărat pe el. Ghetele cu tricolor purtate de atacantul Fiorentinei pot reprezenta o dovadă în acest sens.

Selecţionerul Răzvan Lucescu nu l-a mai convocat pe Adrian Mutu din toamna anului trecut, pentru că “Briliantul” a dat dovadă de indisciplină înainte şi după umilinţa suferită la Belgrad, în faţa Serbiei (0-5). Cu toate acestea, atacantul român continuă să spere că va îmbrăca din nou tricoul primei reprezentative. Dovada? Mutu s-a afişat în cantonamentul Fiorentinei, din staţiunea Cortina d’Ampezzo, cu o pereche de ghete care aveau steagul României pe părţile laterale, încălţări de care nu se desparte nici în ruptul capului.

Poate reveni abia în martie 2011

Problema este că “Briliantul” ar putea juca iarăşi pentru echipa naţională abia în martie 2011, când România va întâlni Bosnia-Herţegovina, în preliminariile Euro 2012. Asta deoarece Mutu este suspendat până la sfârşitul lui octombrie, în urma dopajului cu sibutramină, sancţiune din cauza căreia va rata şi primele nouă meciuri oficiale ale Fiorentinei, în noul sezon.

Nervos la antrenament

La antrenamentul de miercuri, Adrian Mutu a intrat într-un clinci cu Gianluca Comotto, colegul său de la Fiorentina. Pentru că fundaşul italian a avut o intrare mai dură asupra sa în timpul unei miuţe, românul i-a cerut socoteală, trăgându-l insistent de tricou, dar cei doi s-au împăcat repede.

Adi e nervos la antrenamente Adi Mutu şi-a bandajat genunchiul

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com