NU E CORECT!

Astazi TAS a dat un verdict in cazul Mutu vs. Chelsea, incredibil. Decarul echipei nationale trebuie sa plateasca 17.173.990E clubului londonez. Emisiunile de sport si nu numai au facut editii speciale datorita acestiei decizii si au fost sunati foarte multi oameni din fotbal pentru a-si da cu parerea, nu prea inteleg de ce … dar in fine, nu asta e discutia acum. Inportant e ca aceasta decizie va creea un precedent incredibil. Nu pot sa inteleg cum de TAS a dat o astfel de decizie, sau poate numele Abramovic este prea puternic pentru judecatorii de la TAS, incat acestia nu au judecat tocmai corect.
Adrian Mutu a gresit, e adevarat, dar pentru aceea gresala sa platesti peste 17 mil de E, mi se pare prea de tot. Si toate aceastea doar pentru ca … vezi tu doamne, Chelsea si-a simtit imaginea patata. NU E CORECT!
Eu cred ca Adrian este prea destept ca sa plateasca aceasta suma de bani, si nu “prea hot” asa cum a spus “avocatul europarlamentar” Gigi Becali. “Briliantul” va platii … dar o suma infinit mai mica.
In concluzie … clubul Chelsea nu va obtine NICIODATA 17 mil de E de la Mutu. In cel mai fericit caz pentru clubul lui Abramovic, acestia se pot alege cu suma data de TAS … dar fara un zero.
Adi Mutu va trece si peste asta … cum a trecut peste multe altele.
P.S. Ziarele din Romania ar trebui sa lase titlurile de genul " Mutu la sapa de lemn", "Mutu ruinat", "Mutu dator vandut" etc ... pentru ca toate astea nu se vor intampla NICIODATA!
Claudya

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com