Mutu, cel mai arătos fotbalist român!

Cele mai bune femeie sunt cele luate. Foarte corect, însă iată că această regulă se aplică şi în rândul bărbaţilor. Mai precis, în privinţa fotbaliştilor, după cum reiese din sondajul realizat în weekend de site-ul vdtonline.ro.
Care este cel mai arătos fotbalist român? Aceasta a fost întrebarea la care cititoarele noastre au răspuns. După cum poate era de aşteptat, câştigător a fost desemnat cel mai bun jucător al actualei generaţii. Adi Mutu s-a impus fără prea mari emoţii, fiind votat de peste un sfert dintre doamne şi domnişoare.

Femeilor le cam place să viseze frumos. După cum ştim, „Briliantul” este căsătorit cu frumoasa Consuelo, iar mariajul lor chiar se poate încadra în rândul celor terminate prin „şi au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi”. Tot aşa stau lucrurile şi în rândul ocupantului poziţiei secunde. Este vorba despre eternul căpitan al Stelei, Mirei Rădoi. Mijlocaşul vândut la arabi astă-iarnă nu a fost uitat de nenumăratele simpatizante ale lui - şi ale grupării din Ghencea, evident -, deşi este însurat de ani buni de zile. Surpriza sondajului este căpitanul echipei naţionale. Deşi mulţi se aşteptau la o bătălie până la ultima suflare între el şi Mutu, Cristi Chivu a fost nevoit să se mulţumească în final un loc în afara podiumului.



Asa cum era de asteptam Adi a devenit a nu stiu cata oara, ca este cel mai frumos fotbalist roman.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com