"Îl ajut pe Mutu! Îl sfătuiesc cum să facă să nu dea banii!"

Nicu Gheară, naşul lui Adrian Mutu, a comentat decizia TAS de a-l obliga pe Adrian Mutu să plătească daune de 17 milioane de euro clubului Chelsea. Ex-fotbalistul spune că suma este una imposibilă şi că Mutu nu ar trebui să o plătească niciodată, ba mai mult, este pregătit să-l şi ajute pe finul său în acest sens.


"El oricum a pierdut vreo 20 de milioane de euro din contractul pe care-l semnase cu Chelsea. De unde să dea 17 milioane? Era ok dacă îi cereau să plătească 500.000 e - 1.000.000. Dar aşa, eu aş face tot posibilul să dureze cât mai mult această plată. Ar trebui să i se ia 5% din salariu până achită datoria. Eu l-aş sfătui să nu plătească şi l-aş ajuta cum să facă astfel încât să nu plătească.Adi e un bărbat puternic şi sunt convins că va lua măsurile potrivite. Nu se aştepta să se ia această decizie, adică, practic, să plătească încă o dată pentru o greşeală pentru care a plătit deja. Nu înţelege de ce vor să facă din el un exemplu mondial. Toţi oamenii din aceste foruri importante ştiu că nici măcar Cristiano Ronaldo nu poate plăti o asemenea sumă", a spus Gheară într-o intervenţie telefonică la Sport.ro.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com