El o iubeşte, ea îl înţelege: Mutu şi Consuelo, cel mai reuşit cuplu autohton

Oricât de mult ar infirma acest lucru, nu este uşor pentru nicio femeie să afle că fostul partener de viaţă este mai fericit cu actuala soţie decât era cu ea. Pentru Alexandra Dinu, tristeţea poate fi cu atât mai mare cu cât Adi Mutu, bărbatul căruia i-a jurat cândva iubire veşnică, şi Consuelo Matos formează cel mai reuşit cuplu din ţara noastră.


Amorul are dublă naţionalitate: română şi dominicană. În sondajul realizat de site-ulvdonline.ro în acest weekend, „Briliantul” Fiorentinei s-a impus în faţa altor 24 de perechi, toate numai una şi una. Decarul echipei noastre naţionale a cunoscut-o pe Consuelo în cel mai delicat moment din viaţa lui. În plin scandal „Cocaina” şi cu inima ruptă după despărţirea de Alexandra, Adi a avut norocul să dea peste cel mai bun „rău necesar”. În luna octombrie a anului 2005, cei doi şi-au unit destinele şi şi-au jurat iubire veşnică, într-o nuntă ca în poveşti. Acum, fotbalistul şi exotica lui soţie sunt o familie împlinită. Au două îngeraşe de fetiţe, Adriana şi Maya Vega, şi nimeni şi nimic nu poate sta în calea fericirii lor.
Care să fie însă ecuaţia secretului unei asemenea căsnicii reuşite?! Ne-a spus chiar Mutu, într-un interviu realizat la finele anului trecut: „Eu o iubesc şi ea mă înţelege”. Simplu, nu?! Să mai fie oare nevoie de altceva?!

Vedeti mai jos primele 4 locuri.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com