Prosport:Lucescu: „Mutu, înnebunit să revină”

Culmea detaliului la naţionala României: selecţionerul vrea să păstreze legătura nu doar cu antrenorii echipelor la care evoluează tricolorii, ci şi cu preparatorii fizici ai lui Mutu sau Codrea!


Comparat cu Josep Guardiola în momentul în care a fost numit selecţioner al naţionalei României, Răzvan Lucescu nu se dezminte. Asemenea antrenorului Barcelonei, care îşi înregistrează şi analizează propriile antrenamente, selecţionerul face tot posibilul să nu lase nimic la voia întâmplării. Lucescu a revenit ieri din Italia, unde a vizitat cantonamentele Fiorentinei şi Sienei. S-a consultat cu antrenorii celor două echipe, dar şi cu ceilalţi membri ai staff-urilor, pentru a se asigura că ştie totul despre Mutu şi Paul Codrea. „Asta am încercat să fac la fiecare club, pentru că ei au jucătorii alături de ei tot anul, lucrează împreună zi de zi”, a explicat Lucescu.
Răzvan e un superantrenor şi sper să facem treabă bună împreună. Vreau să joc cu Ungaria, dar mai întâi trebuie să fiu chemat Adrian Mutu, Fiorentina
E normal ca Prandelli să fie antrenorul care scoate tot ce e mai bun de la Mutu, din moment ce au lucrat şase ani împreună Răzvan Lucescu, selecţioner România
Cel mai bun exemplu e cel al lui Mutu. “Vine după o perioadă lungă de absenţă, după două operaţii deloc simple, dar are o atitudine pozitivă. E înnebunit să revină pe teren, la Fiorentina şi la naţională. Am discutat cu el, mi-a spus că vrea neapărat să joace cu Ungaria, dar nu ştiu sigur dacă va fi pe teren. Va fi convocat pentru meciul de la Budapesta”, a declarat selecţionerul. Totuşi, decizia finală în privinţa lui Mutu “va fi luată împreună cu Cesare Prandelli cu 3-4 zile înainte de meciul cu Ungaria, în funcţie de cum se simte Adrian”.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com