Prandelli schimbă sistemul: Mutu, la mijloc

La Fiorentina, antrenorul Cesare Prandelli a fost mereu adeptul sistemului 4-3-3, iar Adi Mutu a jucat în permanenţă ca vârf stânga, însă românul va trece din sezonul viitor în linia de mijloc.

Prandelli a pregătit pentru noul sezon o faţă nouă a squadrei viola. Practic este vorba de trecerea la 4-2-3-1, unicul vârf devenind Gilardino. „Briliantul” va juca exact în centrul liniei de trei din spatele lui Gila, cu Marchionni pe dreapta şi cu Vargas pe stânga. Despre această nouă misiune a lui Adrian, Prandelli a scăpat câteva vorbe: „Cu ceea ce avem trebuie să improvizăm şi primul nostru mare transfer, mă repet, este Mutu, pe care l-am văzut extrem de motivat şi în perfectă condiţie fizică. Consider că Mutu are capacitatea de a fi foarte periculos având un spaţiu mai mare de acţiune şi că astfel poate pătrunde decisiv şi poate servi coechipierii cu pase bune”.
La naţională va juca tot vârf
Vârf stânga la naţională în mandatul lui Victor Piţurcă, Mutu, accidentat, nu a putut intra, deocamdată, în partitura noului selecţioner. Răzvan Lucescu se gândeşte să-l folosească pe decarul naţionalei ca vârf împins într-un sistem 4-4-2, cel mai probabil alături de Marica, atacantul lui Stuttgart.
"N-am discutat încă foarte clar, dar voi juca fie în spatele vârfurilor, fie în partea stângă. Pentru mine, va fi acelaşi lucru, o voi face la fel de bine", Adrian Mutu atacant Fiorentina
sursa

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com