"Mutu ştie să se bată şi să primească pumni"

Intr-un interiu pentru ziarul Click selectionerul echipei nationale, Razvan Lucescu, a vorbit si despre decarul nationalei, Adrian Mutu.


Răzvan Lucescu a povestit şi cum a decurs întâlnirea cu Mutu de la Florenţa. “A avut o atitudine extraordinară, a pus presiune pe club să îl lase la Budapesta. Am decis împreună cu el şi cu Prandelli (n.r. antrenorul Fiorentinei) să îl convoc pentru meciul cu Ungaria”, spune selecţionerul, care explică şi ce sarcini i-a rezervat vedetei naţionalei: “Sistemul 4-4-2 i se potriveşte cel mai bine. Pentru ca echipa să câştige, toţi jucătorii trebuie să se sacrifice, iar Mutu are capacitatea de a se sacrifica. El ştie să se bată, ştie să primească pumni, ştie să provoace, e un jucător versat”.
UPDATE
Cititi mai jos si ce a zis Razvan Lucescu in ziarul Adevarul.
Discuţi şi cu antrenorii internaţionalilor?
Evident. Oamenii sunt deschişi, şi ei au interesul de a vorbi cu mine. Cu Prandelli am stat mult de vorbă. Am discutat cu el de faţă şi cu Mutu, pentru a clarifica problema convocării la meciul cu Ungaria.
Şi cum a rămas?
Prandelli ar fi vrut să nu-l chem, dar Mutu a insistat mult să vină. A avut o atitudine extraordinară, a pus presiune pe club să îl lase la Budapesta. În trei, am decis să îl convoc. A mai rămas să discutăm cu patru zile înainte de meci, ca să vedem cum se prezintă. Dacă va fi OK, o să vină, dacă nu, va rămâne în Italia.
Mutu are un rol special în strategia ta?
Mutu e Mutu. Îl ştim cu toţii. Cred că sistemul 4-4-2 îl ajută mai mult. Şi Prandelli spunea acelaşi lucru. De altfel, Fiorentina a trecut şi ea de la 4-3-3 la 4-4-2. Adi vrea să demonstreze la fiecare meci că e cel mai bun.
Se bazează pe Mutu
Răzvan Lucescu crede că poate să-l facă pe Mutu să înţeleagă că jucătorul va avea şi sarcini defensive. „Pentru ca echipa să câştige, toţi jucătorii trebuie să se sacrifice, iar Mutu are capacitatea de a se sacrifica. El ştie să se bată, ştie să primească pumni, ştie să provoace, e un jucător versat“, susţine antrenorul reprezentativei României.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com